Az elmúlt egy évben a kilencszeres fogathajtó világbajnok, Lázár Zoltán képviselte KB Autoteam-et Jeep márkanagykövetként. Ősztől egy másik, a lovas életben jól ismert szereplő, Pintér Tibor vette át a Jeep diplomáciai stafétát. A színművész örömmel fogadta el a felkérést és kijelentette, hogy a szponzorautót nem csak önmaga, hanem társulata mobilitásának szolgálatába állítja.

„Nekem ez a Jeep Wrangler életem első szponzor autója. Az örömöm kettős. Remek lehetőség a személyes életemben, de a társulatom szállítási feladataiban is óriási segítség lesz. Az elnyűhetetlen Jeep legendás múltja a II. Világháborúban alapozódott meg. A brand jól illeszkedik a színházi vándor élethez. Nekem és a lovas színháznak a magyar kultúra szolgálata a küldetésünk. Ezt juttatjuk el a magyar hagyományokhoz erősen kötődő lovas megjelenítéssel a közönséghez az ország számos pontjára. A Wrangler, ha kell kellékes vagy lovas utánfutót szállít majd. Mindazt, ami épp kell a munkánkhoz. Ezzel a Jeep modellel a kor közlekedési komfortjának, biztonságának legmagasabb színvonalán tehetjük mindezt” – jelentette ki a KB Autoteam Jeep nagykövete.

Jeep nagyköveti Wrangler premierben (x) 1

A hivatalos Jeep márkanagyköveti belépő november 5-én, a Nemzeti Lovas Színház premier előadásán, Budapesten történt. A társulat Árpád-házi KirályROCK című darabja bemutatójának végén a nagyközönség előtt Vékony Melinda, a KB Autoteam Márkakereskedés vezetője adta át Pintér Tibornak az új Jeep Wrangler Rubicon indítókulcsát.

Jeep nagyköveti Wrangler premierben (x) 2

A teljes színészi gárda és a közönség előtt történt átadón Pintér Tibor a következőket osztotta meg. „Az új Jeep Wrangler nem csak az én, hanem a színházam mobilitásának szolgálatába áll. A Petőfi korában létező vándorszínészet ma is hasonló helyváltoztatással jár, csak korszerűbb közlekedési eszközökkel tesszük. A magyar kultúrát juttatjuk el az emberekhez, épp úgy, mint Petőfi. Óriási segítséget jelent és komoly szerepet kap majd nagyköveti szolgálati autóm, a Jeep Wrangler. Természetesen a Jeep brand és a KB Autoteam iránti elkötelezettségemet is igyekszem majd kifejezni” – zárta szavait a társulat vezetője. Pintér Tibor tiszteletkörben, óriási taps kíséretében mutatta meg közönségének a márkanagyköveti Jeep modellt. További képekhez katt ide

KB Autoteam Kft. Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz

6400, Kiskunhalas, Keceli út 19-23; telefon: 06/77/422-596

www.kbautoteam.hu

Jeep nagyköveti Wrangler premierben (x) 4