Az egyenruhások Győr-Moson-Sopron megye útjain 1024 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést 2021. november 11-én, csütörtökön, amelyek során egy balesetet okozó járművezető esetében jelzett pozitív értéket a műszer – írja a Police.hu.

Személyi sérüléssel járó baleset történt Mosonmagyaróváron, a Móra Ferenc utcában, 2021. november 11-én 21 óra 55 perckor. Egy 54 éves nő közlekedett Suzuki Wagon R+-ával a Móra Ferenc lakótelep felől, a Móra Ferenc utca irányába. Az útkereszteződésen áthaladva autójával a szemközti garázssoron lévő egyik garázsba csapódott, annak ajtaját kitörve és az ott parkoló gépkocsit falnak taszítva.

Felöntött a garatra, belerongyolt egy garázsba a magyar autós 1Felöntött a garatra, belerongyolt egy garázsba a magyar autós 2Felöntött a garatra, belerongyolt egy garázsba a magyar autós 3

A balesetet okozó jármű vezetője megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték. A rendőrök a feketeerdei lakossal szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, így egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek.