Tavaly az International GT Open első hétvégéjét rendezték a Hungaroringen, idén az egyik legrangosabb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező európai GT-bajnokság harmadik állomása lesz Mogyoród. Tavalyhoz képest két további széria versenyeivel bővült a program, a rendkívül színes kínálatban forma- és túraautók egyaránt láthatók lesznek.

Az International GT Open és a GT Cup mezőnyében a legváltozatosabb GT3-as és GT4-es versenyautók szerepelnek, a legfrissebb fejlesztésű Bentley-kkel, Ferrarikkal, Lamborghinikkel, McLarenekkel és Mercedesekkel is találkozni lehet – a teljesség igénye nélkül.

A szebbnél szebb túraautók mellett formaautók is érkeznek szép számmal: ismét visszatér az új generáció számára tanulási lehetőséget biztosító Euroformula Open, amelyhez csatlakozik a francia Forma-4-es bajnokság is. Nem fognak csalódni a márkakupák szerelmesei sem, a programot a Renault Clio Cup Europe küzdelmei teszik majd teljessé.

A szervezők döntése értelmében a nézők is visszatérhetnek a lelátókra, szombaton és vasárnap (július 10-11.) is fel lehet ülni a tribünökre. A belépés 14 év alatt felnőtt kísérővel ingyenes, védettségi igazolvány szükséges. A jegyeket elővételben itt lehet megvásárolni, de a helyszínen, a 8-as kapunál is lesz jegyértékesítés. A koronavírus-járvány miatt a paddockba ezúttal nem lehet belépni.