A Swapp online felületén regisztrációt követően a felhasználó kiválasztja a számára megfelelő autót, a rendszer levonja az első havi előfizetési díjat és zárolja a kaució összegét a felhasználó bankkártyájáról. Ezután a Swapp munkatársai házhoz szállítják a kiválasztott autót egyelőre csak Budapest területén.

Egy autó tetszőleges ideig, de minimum egy hónapig használható. Ha az előfizető váltana vagy lezárná az előfizetést, akkor azt 14 nappal előre kell jeleznie a Swapp felé. Az átvételben és az autó elszállításában a Swapp szintén segít.

Minden autó casco biztosítással és asszisztencia szolgáltatással rendelkezik. Ha az autó szervizelésre szorul, akkor is a Swapp ügyfélszolgálata intézi a teendőket a flottapartnerek bevonásával. A havi díj az autó használati díján túl tartalmazza a szervizelés, a biztosítás, az asszisztencia és a budapesti házhozszállítás költségét, illetve egy meghatározott futáskilométert.

Az előfizetési díj 100 ezer forint körüli összegről indul, de ennyiért senki ne számítson új autóra, csak egy több mint 200 ezer kilométert futott Skoda Octaviára.

Új módon lehet autóhoz jutni Magyarországon 1

A szolgáltatás kínálatában több nagy futásteljesítményű autó is található.