Timur Ildarovics Juszunov, avagy ahogy rajongói nevezik, Timati, nem mindennapi videóval sokkolta több mint 16 millió követőjét az Instagramon. A 37 éves rapper kisfiával a karján besétált egy Lamborghini-kereskedésbe, ahol már ott várta őket két egyforma autó: egy miniatűr, villanymotoros verzió, amelybe a kisfiú azonnal be is pattant, és egy valódi Lamborghini Aventador SVJ Roadster.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

13 (@timatiofficial) által megosztott bejegyzés

A 770 lóerős V12-es szívómotorral szerelt, 350 km/óra fölötti végsebességre és 2,9 másodperces gyorsulásra (0-100 km/óra) képes autóból mindössze 800 darab készült, és ebből egy mostantól Timati bölcsis gyerekéé: ugyanis állítólag a valódi szupersportkocsit is az apróságnak vette, hogy majd legyen mivel járnia, ha megszerzi a jogosítványt.

Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper 1
Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper 2

Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper

Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper

Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper 6
Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper 7
Két Lamborghinit vett kétéves kisfiának egy orosz rapper 8
Fotó megosztása:

A maga nettó 387 ezer eurós (kb. 135 millió Ft) autó meglehetősen gáláns ajándék egy kétévesnek, akit azért a jelek szerint a takaróponyva és a lufik jobban érdekeltek a szürke Lamborghininél.

Timati rajongóit megosztotta a felvétel: voltak, akik a legkiválóbb apának kiáltották ki az előadóművészt, mások szerint rosszat tesz a gyerekével, hogy ennyire elkényezteti.