Megújult a VW Tiguan Allspace 1
Megújult a VW Tiguan Allspace 45

Független hűtőmaszkkal és elegáns nappali világítással újult meg a Tiguan Allspace orra. A módosított orrkialakításnak köszönhetően az eleve méretes Allspace további 22 mm-rel nőtt, így immár 4723 mm-es.

tiguan-l-sek

A lényegi méretek azonban nem változtak, beleértve a 760/1920 literes csomagtartót, amely hétszemélyes kivitel esetén is 700/1755 liternyi teret kínál, ha csak az első két sorban ülnek utasok.

tiguan-l-mpa

Most először kérhető IQ.LIGHT mátrix LED fényszóró, illetve futófényes irányjelző az autóhoz. További fényjátékként itt is megjelent a hűtőmaszkba applikált LED-sáv.

Megújult a VW Tiguan Allspace 49

Szintén újdonság az opciós listán a részlegesen önvezető IQ.DRIVE Travel Assist funkció, amely kézi és DSG váltó esetén egyaránt képes teljesen átvenni a kormányzást, a gyorsítást és a lassítást.

Megújult a VW Tiguan Allspace 50

Alapáras a háromzónás klímaberendezés, amely új, digitalizált kezelőfelületet kapott: a tekerőtárcsák és gombok helyébe érintőfelületek és csúszkák léptek. Színes head-up kijelző is került a kocsiba.

Megújult a VW Tiguan Allspace 51

Újak az infotainment rendszerek, amelyek hangvezérlést, zenei streaming funkciókat és okostelefon-integrációt is kínálhatnak. Opcióként 8+1 hangszóróval, 16 csatornás erősítővel szerelt Harman Kardon hifi is rendelhető, előre programozott hangzásképekkel, surround hangzással, 480 wattos zenei teljesítménnyel.