A Jaguartól ismert Ian Callum saját formatervező irodája, a Callum tervezi azt a sportautót, amelynek ötletgazdája és névadója Bak Tibor fiatal magyar vállalkozó.

Az autó a Kincsem névre hallgat majd, és ötvennégy darab készül belőle – annyi, ahány futamon indult és nyert a névadó versenyló.

Az F1-es hibrid technológiát alkalmazó hajtásláncról hivatalosan még nem közöltek részleteket, de bennfentesek tudni vélik, hogy egy kis lökettérfogatú, V10-es szívómotor adja az alapjait. Ennek legnagyobb fordulatszáma elérheti a 13.000/percet, teljesítménye pedig valahol 300 lóerő fölött lesz. Ehhez kerekenként egy-egy villanymotor társul, amelyek teljesítményéről egyelőre semmit nem tudni, ám nem volna meglepő, ha az összteljesítmény meghaladná az 1000 lóerőt.

A Kincsem prototípusát várhatóan még az idén bemutatják, a gyártás 2023-ban indulhat – egyes források szerint Magyarországon, mások szerint Angliában –, 2025-re pedig egy luxusterepjáró is felsorakozik a sportautó mellé.

Ha megvalósul, a Kincsem lehet az az autó, amelynek a Jaguar C-X75 prototípusból kellett volna kinőnie, ám amit végül Ian Callum legnagyobb bánatára elkaszáltak az észérvek.