Nemrégiben a Vezessen már bemutattuk a Jeep Wrangler csúcsmodelljét, a Wrangler Rubicon 392-t. A márka utoljára 40 éve szerelt autóba V8-as motort, ennek adottságai azonban kifejezetten vonzóak lehetnek a terep- és sebességfüggőknek egyaránt: a 6,4 literes V8-as benzinmotor teljesítménye 477 lóerő, maximális forgatónyomatéka pedig 637 Nm.

Áráról azonban mostanáig semmit sem tudhattunk. A Carbuzz szúrta ki a JL Wrangler fórumon, melyen az egyik felhasználó állítása szerint a Rubicon 392-re leadott rendelése ellenőrzésekor egy alvázszámra és egy árra lett figyelmes, amik korábban nem szerepeltek ott.

A rendelésben ugyan Wrangler 4 Door Unlimited Sportként szerepel, de a forrás állítja, hogy az X27-es változatról van szó, melynek indulóára a jelek szerint 77 055 dollár, ami közel 23 millió forintnak felel meg. Vagyis: több mint 1,8-szoros áron kínálják a korábbi Rubiconhoz (42 195 dollár) képest.

Minekutána indulóárról beszélünk, extra felszereltséggel ennél is több lehet a végösszeg, ha valaki egy Rubicon vásárlásával szeretné kezdeni az új évet.