Az eddigi 20 helyett mostantól 21 colosak a Stelvio kínálatának legnagyobb keréktárcsái: ezzel az információval kezdi a 2021-es modellévi specifikációk bemutatását az Alfa Romeo.

Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 1
Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 2

Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo

Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo

Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 9
Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 10
Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 11
Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 12
Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 13
Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 14
Fotó megosztása:

Vannak azért ennél  fontosabb változások is: kibővül például a vezetőtámogató szolgáltatások köre, olyannyira, hogy az autó (a Giuliával egyetemben) képes a 2. szintű autonóm közlekedésre: azaz, bár a vezetőnek folyamatosan figyelnie kell a forgalomra és az autóra, az tud önállóan gyorsítani, lassítani, dugóban haladni és sávot tartani.

A Quadrifoglio sportverzió alatt mostantól a Veloce Ti szint képviseli a legmagasabb felszereltséget. Egyedi, diffúzoros hátsó lökhárító, alumínium váltófülek, bőr/Alcantara üléskárpitok, fekete tetőkárpit és valódi szénszálas dekorelemek teszik különlegessé a hangulatát.

Új csúcsverziót kap a legnagyobb Alfa Romeo 15

Motorból kétféle kérhető a Stelvio Veloce Ti-hez: a 280 lóerős, kétliteres benzinmotor és a 210 lóerős, 2,2-es dízel egyaránt nyolcfokozatú automata váltón keresztül juttatja erejét mind  a négy kerékre, a kardántengely szénszálas szerkezetű.

Alább két videón mutatjuk be a 2021. modellévi Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti sport-szabadidőjárművet (a második filmben a Giulia Veloce Ti is megjelenik). Kattints és nézd!

a videó a hirdetés után indul
a videó a hirdetés után indul