Mostanában sok pletyka kering a Bugatti jövője körül, mindenesetre az már bizonyos, hogy valamire készül a francia sportkocsigyártó. A Motor1.com értesült arról, hogy a minap egy, kétségkívül a Bugattihoz köthető hiperautó rótta a köröket a Forma-1-es Francia Nagydíj helyszínéül is szolgáló Circuit Paul Ricard-on.

Az álcázott karosszérián számos légbeömlő- és szellőzőnyílás található, alatta pedig feltételezhetőleg egy 8,0 literes, 16 hengeres négyturbós erőforrás rejtőzik. Hosszú és rendkívül alacsony az orra, és ugyan annak elején továbbra is felfedezhető a márkára jellemző, patkó alakú hűtőrács, de vékonyabb, mint valaha.

Nem csak az eleje, de a hátulja is hegyes formát ölt, a tetején található „cápauszony” közvetlenül csatlakozik a hátsó sárvédőkhöz kapcsolódó szárnyelemhez. Ennél is feltűnőbb hátul a négycsöves kipufogó, valamint alatta a jókora diffúzor.

Pletykák szerint ez egy egyszeri pályaautó a Bugatti részéről, de remélhetőleg még ebben a hónapban okosabbak leszünk ennek kapcsán. Legalábbis erre (is) következtethetünk a márka egyik legfrissebb Facebook-bejegyzése alapján, melynek alapján október 28-án bemutatóra készül – az viszont egy újabb rejtély, hogy a 0,67 miképpen kapcsolódik hozzá…

What if BUGATTI created …?

OCTOBER 28

#BUGATTI #BUGATTIWorldPremiere

Közzétette: Bugatti – 2020. október 23., péntek

A modellnek még neve sincs, de úgy tudni, hogy 1578 lóerős teljesítményre lesz képes. A rejtélyek sűrűjében merengve viszont tovább gyönyörködhetünk ebben a brutális sportautó-költeményben a Motor1.com birtokába került kémfotóknak köszönhetően, a fentebb látható mozgóképes felvételeken túl természetesen.