625 lóerős V8-as turbómotor, M futómű és összkerékhajtás: ezt kínálja a BMW X5 M és X6 M modellek Competition kivitele. Ha ez önmagában kevés volna, most mindkét típusból 250-250 példány erejéig limitált kiadást készít a gyár.

Még agresszívabbak a BMW izomterepjárói 1

Egyetlen más autóhoz sem kapható a BMW Individual Frozen Dark Silver fényezés, de ha ez a matt sötétezüst nincs ínyére a kedves vevőnek, kérheti a BMW Individual Frozen Marina Bay Blue kéket is, annak tudatában, hogy az a gyár bármelyik felsőkategóriás szabadidőjárművéhez rendelhető.

BMW-X5-M-X6-M-Competition-First-Edition-02

Elöl 21, hátul 22 colos, exkluzív fekete keréktárcsákat szerelnek az autókra, a karosszéria egyes elemei szénszálas műanyagból készülnek, így a tükörházak, vagy az X6 M hátsó légterelője. Szintén karbon kompozit a motorburkolat.

BMW-X5-M-X6-M-Competition-First-Edition-01

Az utastérben kéttónusú BMW Individual Merino bőrkárpitozás kényeztet, Alcantara-betétekkel, narancs öltésekkel. Az ülések M Multifunction kivitelűek, a műszerfalat bőr, a tetőlemezt Alcantara borítja. A műszerfalon végigfutó karbonpanelen kapott helyett a sorszámozott felirat, amelyet még a lakkozás előtt visznek fel.

BMW-X5-M-X6-M-Competition-First-Edition-03