Az óceániai térségben idén novembertől, Észak-Amerikában 2021 elejétől kapható a megújult Mitsubishi Eclipse Cross – mi hiába várunk a modellre, miután a félig hivatalos információk szerint a márka rövid úton kivonul Európából.

Az Eclipse Cross módosított megjelenése a márka immár sztenderd optikáján csavar még egy nagyot. Az orrkialakítást új első védőlemezzel és módosított világítással teszi még markánsabbá.

Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű 1
Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű 2

Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű

Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű

Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű 6
Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű 7
Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű 8
Fotó megosztása:

Hátul hatszögletű kontúrokat kölcsönöztek a csomagtérajtónak, az átdolgozott hátsó szélvédő révén javult a kilátás.

Az utastérben világosszürke ülések és ezüst betétek oldják a fekete kárpitozás komorságát, az ajtóbetéteken a karosszéria színe köszön vissza.

Új a 8 colos, okostelefon-integrációval felvértezett multimédiás rendszer, amelynek érintőképernyője közelebb került a vezetőhöz. Használatát új tekerőgombok teszik egyszerűbbé. A korábban használt érintőmező eltűnt a padlókonzolról, helyén tárolórekeszt találunk.

Nagy szemeket mereszt a megújult szabadidőjármű 9

Egyes piacokon plug-in hibrid hajtásláncot is kap a modell, de erről nincsenek részletes információk. A 1,5 literes, turbós négyhengeres benzinmotor alumínium építésű, a sebességváltó nyolc rögzített fokozattal dolgozó CVT egység.