Októbertől kapható Koreában a Genesis legkisebb sportlimuzinjának frissített kiadása. A ráncfelvarrás legfontosabb momentuma az a teljes orrcsere, amellyel a tavaly G90-nel bevezetett, majd a G80 és GV80 modelleken is alkalmazott, sajátos stíluselemeket immár a márka összes jelenleg futó típusa hordozza.

Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 1
Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 2

Megosztva folytatja a koreai luxusszedán

Megosztva folytatja a koreai luxusszedán

Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 8
Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 9
Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 10
Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 11
Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 12
Fotó megosztása:

A karakteres, megosztó fizimiska hátránya, hogy gyorsan öregszik: a G70 mellett már most ügyetlen kézgyakorlatnak tűnik a legnagyobb testvér. Cserébe a középkategóriás szedán, amelyek külső méretei vélhetően a modellfrissítést követően sem térnek el érdemben az eredeti 4685 x 1850 x 1400 millimétertől, büszkén viselheti kiforrottnak ható formajegyeit. A vízszintesen tagolt fényszóróra ezúttal is rímel a hátsó lámpatest.

Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 13

Klasszikus arányú sportszedán. A tengelytáv 2835 mm.

Az utastérben nincsenek lényeges változások, hangsúlyt csak az új, 10,25 colos központi képernyő kapott. Az infotainment-rendszer a legújabb divat szerint vezeték nélkül frissíthető operációs rendszert kapott. Apróság, hogy megnövelték a vezeték nélküli okostelefon-töltő felület méretét.

Megosztva folytatja a koreai luxusszedán 14