30 darab Hyundai Kona Electric modellel bővül a MOL Limo flottája, amelyben immár hét különféle kocsi szerepel, ez a negyedik villany. Az új elektromos autó hatótávolságából adódóan a felhasználók akár vidékre is utazhatnak, kihasználva az autómegosztó szolgáltató nemrég bevezetett napi bérlési lehetőséget – derült ki a szerdán tartott sajtótájékoztatón.

A Kona Electricből kétféle változat létezik, az autómegosztóhoz a kisebb akkumulátoros változat kerül. A 39 kWh akksival szerelt kivitel egyetlen feltöltéssel elvben 305 kilométert (WLTP) tud megtenni. Az autók ülés-, illetve kormányfűtéssel és tolatókamerával érkeznek, elérhető az Android Auto és az Apple CarPlay funkció, és így a felhasználók összekapcsolhatják okostelefonjukat az autó multimédiás rendszerével.

A Vezess is tesztelte már a Konát, itt megtalálod a véleményünket róla:

Augusztus 5-től, azaz mától a havi díjas felhasználók 95 Ft/perc alapon vehetik igénybe, az alkalmi felhasználók pedig percenként 119 forintért az új modellt. Egész napra 15 999 forintért érhető el a havi díjas felhasználók számára, alkalmi felhasználóként: 19 999 forintot kell fizetni érte.