Az Egyesült Államokban pont beolvad a tömegbe egy ilyen nagy, semmitmondó, sötét színű Chevrolet Suburban SUV, de itthon üvölt róla a különlegesség. Ráadásul akad már belőle másfél millió forintért is, 6,5 literes V8-as dízelmotorral, négysebességes automata váltóval, a megfelelő helyeken megfelelő kopással, rohadásmentesen. Legalábbis ezt állítja a hirdetés szövege, a képek pedig magukért beszélnek.

Vedd meg ezt a dögöt, hogy eljátszhasd az FBI-ügynököt 1Vedd meg ezt a dögöt, hogy eljátszhasd az FBI-ügynököt 2Vedd meg ezt a dögöt, hogy eljátszhasd az FBI-ügynököt 3Vedd meg ezt a dögöt, hogy eljátszhasd az FBI-ügynököt 4

A Chevrolet Suburban nem mellesleg egy hihetetlenül sikeres  termék, 1934 óta létezik a típusnév, 1953-ban volt először elérhető a modell automata váltóval (GMC márkajelzéssel, egy évvel később Chevrolet alatt is) 1955-ben a negyedik generációs Suburban pedig már V8-as motort és összkerékhajtást kínált, a 60-as évekkel pedig új stílus és független első futómű került az autó alá.

Talán ez az autó adja legjobban az amerikai nagycsaládos mindennapok hangulatát, így ha V8-as duruzsolással vinnénk reggel az óvoda-iskola járatot, akkor ez a megfelelően őrült választás. Itthon ez a típus tényleg fehér holló, a képeken látható öreg, másfél milliós példányon felül van még négy eladó darab, a modernebb tíz éveseket 4-6 millió körül mérik, a legfrissebb technikáért viszont húszmillió forint körül kell fizetnünk.