Mostantól a klasszikus 911-esek tulajdonosainak sem kell nélkülözniük Porschéjukból az olyan modern csodákat, mint a navigáció, az Android Auto vagy az Apple Carplay. A stuttgarti gyártó ugyanis a Porsche Classic Communication Management program részeként fedélzeti rendszereket kínál ezekhez a járgányokhoz, melyek nem foglalnak el nagyobb helyet, mint egy autórádió.

Felokosítja a Porsche a klasszikus 911-eseket 1

A rendszer kétféle méretben lesz kapható: mind a 3,5, mind a 7 colos monitorral szerelt változat érintésérzékeny lesz, de hagyományos tekerő- és nyomógombok segítségével is kezelhetőek az új funkciók. Az infotainment a régebbi (AUX-kábel, USB-csatlakozás, SD-kártya) és az újabb technológiákat (Bluetooth, Android Auto, Apple Carplay) is támogatja, függetlenül attól, hogy a kütyü az egyik legelső 911-esbe, vagy a léghűtéses 993-asok egyikébe került bele.

Felokosítja a Porsche a klasszikus 911-eseket 15

A Porsche szerint a rendszer vizuálisan nem üt el jelentősen a belső tér többi részétől. A 911-tulajdonosok a berendezéstől függően 1439 és 1606 euró (513-572 ezer forint) közötti összegért szerezhetik be a dizájnos dobozokba csomagolt okosítóeszközt.

Felokosítja a Porsche a klasszikus 911-eseket 16