Az elmaradt Genfi Autószalon nem csak a gyártóknak volt egy megoldandó probléma, hanem az olyan nagy tuningcégeket is online premierre kényszerítette, mint a Mansory. A luxusautók tuningolásával foglalkozó vállalat egyik újdonsága a Mercedes G-osztály alapú páncélautó, amin nem látszik a plusz védelem.

Körbe karbon elemek borítják, az orron pedig hatalmas gallytörő rács hirdeti, hogy a Mansory G-osztálya előtt nincs akadály. Ahogy említettük, éppen ez a lényeg. Ez a Mansory első olyan golyóálló járműve, ami a láthatatlan páncél filozófiája szerint készült. Tehát elrejtik a jármű különleges védelmi képességeit.

A Mansory G-osztályáról elég egyértelmű, hogy hozzányúltak, hiszen a látványos szélesítések és a légbeömlők megkerülhetetlenek. Ahogyan a mindenhol bőrbe varrott beltér sem maradhatott el. A hátsó pad helyett viszont két különálló ülés került a második sorba a maximális kényelem érdekében.

A védelmi rendszerről sokat nem árulnak el, azt azonban hozzátették, hogy a motor sem marad érintetlen. A G63 AMG 4 literes, biturbó V8-asát kétféle teljesítménynövelő csomaggal kérhetik az ügyfelek. A kisebb 690 lóerős teljesítményt és 950 Nm nyomatékot ígér, az erősebbik már 790 ló és 1050 Nm.

Páncélozott pusztító a Mansory G-Mercije 2

Felismerték, hogy az ügyfeleik között többen igénylik a magas fokú védelmet, ezért a jövőben több hasonló autót mutatnak majd be.

a videó a hirdetés után indul