Elődjénél 20 lóerővel és 20 Nm-rel többet: 380 lóerőt és 520 Nm nyomatékot ad le az új Macan GTS 2,9 literes V6-os turbómotorja. A sportkipufogó szériatartozék.

A duplakuplungos váltóval szerelt modell az opciós Sport Chrono csomaggal felszerelve 4,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára – ez pontosan 0,3 másodperccel fürgébb, mint eddig. A végsebesség 261 km/óra.

Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 1
Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 2

Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén

Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 9
Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 10
Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 11
Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 12
Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 13
Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 14
Fotó megosztása:

A Gran Turismo Sport aktív futóműve egyedi hangolást kapott, a kanyarstabilitást 15 mm-es ültetés fokozza. Felárért adaptív légrugózás is kérhető, amellyel további 10 mm-rel közelebb kerülhetünk az aszfalthoz, ha akarunk.

A fékek öntöttvas tárcsákat kaptak, elöl 360 x 36, hátul 330 x 22 mm méretben. Felárért sportfékek, valamint karbon-kerámia fékrendszer is rendelhető.

Új csúcsmodell a Porsche Macan széria élén 15

A megjelenést sportos optikai csomag, feketére festett aerodinamikai elemek, adaptív LED-fényszórók teszik teljessé. Az RS Spyder grafikájú, selyemfényű fekete keréktárcsák 20 colosak, a féknyergek pirosak. Az utastérben egyedi Alcantara sportülések, hímzett fejtámaszok, bőr kormánykerék várnak.