Öt gépkocsi ütközött össze szombat délelőtt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél  – tudatta a Katasztrófavédelem. A balesethez az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Később újabb balesetek történtek – tudatta a rendőrség. Ott már nyolc autó volt érintett. Így összesen két balesetben összesen 13 személyautó ütközött össze, 7 személy megsérült.A balesetek szemléje és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a bagi lehajtóra terelik.

Nem csak az M3-ason történt ilyen jellegű baleset ma, mivel nyolc gépkocsi  ütközött össze  kora délelőtt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 35-ös kilométernél. A helyszínre a tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik négy autót áramtalanítottak. A balesettel érintett járművek a külső forgalmi sávban akadályt képeztek, a járműforgalom a műszaki mentés idejére egy sávon haladhat.Hat-hét kilométeres