Bárhogy próbálják titkolni, olyan ritkán esik meg, hogy egy hamarosan megjelenő autóról ne szivárognának ki kémfotók. A BMW M3-asról a napokban került ki a gyártósoron készült kép, melyen hátulról jól láthatóak az alapmodellhez képest történt változások. Azonban már akkor is mindenki arra volt kíváncsi, hogy vajon a bajorok meglépik-e a hatalmas vesét.

A Nürburgringen készült kémfotók alapján pedig szinte borítékolható volt, hogy előállnak ezzel a többek számára sokkoló méretű hűtőmaszkkal. A Bimmerpost így képzelte el vele az M3-ast:

Alább szintén a gyártósoron készült kép, ahol minden egyértelművé válik. A hatalmas maszkban a korábbiaktól eltérően vízszintes lesz a lamellák osztása, a rendszám pedig szinte a közepére kerül majd, akárcsak az Audi Single Frame esetében.

Nem vicc: megcsinálja a disznóorrú 3-ast a BMW 8

Más kérdés, hogy vajon mikor jelenik meg ez az orr, hiszen a Hármas még nagyon friss, a kombi csak most jelent meg. Valószínűbb, hogy előbb a 4-es sorozaton (Coupé, Cabrio, Gran Coupé) jelenik meg és majd csak két év múlva a facelift során kerül át a 3-asra is.