Első közép-kelet-európai városként, a várakozásokhoz képest duplaannyi felhasználó, kétszer többet vezette az autókat a DriveNow indulását követő első negyedévben.

A közel 18 ezer felhasználó körében az átlagos bérlési idő több mint fél óra, de a percdíj alapú elszámolás mellett az óradíjas és napidíjas csomagok is népszerűek.

A legnépszerűbb bérlési helyszínek a nagy forgalmú közlekedési csomópontok voltak, ahol az autók a leghatékonyabban tudnak bekapcsolódni a tömegközlekedésbe.

Közülük is kiemelkedik az Erzsébet híd pesti hídfője, ami jól mutatja, hogy az autókat nem a tömegközlekedés helyett, hanem amellett használják a regisztrálók, a reggeli órákban munkába járásra, napközben – kihasználva az ingyenes parkolást – városi ügyintézésre, de a reptéri transzfer is rendkívül népszerű.

A DriveNow itthon is bevezette „Drive’n Save” szolgáltatását: azok az autók, amelyek kevésbé forgalmas helyen parkolnak, vagy már régóta nem bérelte ki egy felhasználó sem, alacsonyabb, akár az aktuális díjszabásnál kedvezőbb percdíjon bérelhetőek.

A DriveNow flottájában 240 BMW és Mini fut.