Egyedi optikai elemek, ültetett futómű, új alufelnik, sportabroncsok, nagyobb fékek, egyedi bronzszínű fényezés, fémhálós hűtőmaszk, sötétített krómbetétek, matricák és emblémák, hátsó légterelő és sötétített üvegek: a Suzuki Wagon R Works tökéletesen hozza a sportautók összes funkcionális és stílusbeli jellemzőjét.

Egy apró baj van vele: nem létezik. Az autót egy indiai amatőr grafikus, Radya Triadhie álmodta meg. Persze ha beérjük kevesebbel, az autócskához háromféle optikai csomag – egy sportos, egy játékos és egy elegáns – is rendelhető.

Az új generációs Wagon R egyébként január végén jelent meg a Suzuki legnagyobb piacán, Indiában.

Az autócska 3655 mm hosszú, 1620 mm széles, 1675 mm magas; tengelytávja 2435 mm. Kétféle benzinmotorral forgalmazzák: az 1,0 literes háromhengeres 68 lóerős, 90 Nm nyomatékú, az 1,2 literes négyhengeres 83 lóerős, 113 Nm nyomatékú; fogyasztásuk 4,4 illetve 4,6 l/100km.

A megszokott kocka karosszérián belül modern funkciókat rejt a beltér: 60:40 arányban osztva dönthető hátsó ülés, multifunkciós kormánykerék, Apple CarPlay és Android Auto támogatást nyújtó, 7 colos érintőképernyős audiorendszer teszi kellemessé az utazást.