Megújult a Mercedes közepes terepkupéja 1

Minden típusánál új generációs multimédiás technológiát vezet be a Mercedes; ez a MBUX (user experience, azaz felhasználói élmény) rendszer uralja a GLC kupé megújulását is. Emellett félautonóm mobilitási funkciók segítik a vezetőt, ahogy az manapság elengedhetetlen.

Megújult a Mercedes közepes terepkupéja 2

A beltérben új a magmaszürke színvilág és a multifunkciós kormánykerék, a központi nyomó-tekerő kezelőszervet érintőmező váltotta fel, az infotainment központi képernyője 7 vagy 10,25 colos lehet. Újdonság a 12,3 colos digitális műszeregység

Megújult a Mercedes közepes terepkupéja 3

Az ülések klimatizáltak és masszíroznak, ha megfizetjük ezek felárát, egy hangulatszabályozó funkció pedig színek, hangok és klimatizálás révén igazodik a kedvünkhöz.

 

 

Megújult a Mercedes közepes terepkupéja 4

A vontatás-segítő funkció érdekessége, hogy a vonóhorogban elhelyezett mágneses szenzor segítségével érzékeli a vontatmány és az autó hossztengelye által bezárt szöget, és segít ennek alapján a manőverezésben

Megújult a Mercedes közepes terepkupéja 5

Bevezetéskor a GLC kupé is csupa új motorral kerül piacra. A dízelek a 2020-tól érvényes emissziós normákat is teljesítik, a benzinesek 48V-os mikrohibrid támogatást élveznek. A teljesítmény 163-258 LE közé esik.