Nem arrogáns és nem is szuicid, mégis Tony Stark nevével fémjelzi új különkiadását a Hyundai. A Kona Iron Man Edition hivatalos Marvel koprodukcióban jelenik meg, külső és belső stíluselemeivel tisztelegve a képregényhős előtt.

Vasember autója lett a Hyundai Kona 1
Vasember autója lett a Hyundai Kona 2

Vasember autója lett a Hyundai Kona

Vasember autója lett a Hyundai Kona

Vasember autója lett a Hyundai Kona 8
Vasember autója lett a Hyundai Kona 9
Vasember autója lett a Hyundai Kona 10
Vasember autója lett a Hyundai Kona 11
Vasember autója lett a Hyundai Kona 12
Fotó megosztása:

A hasonlóság első fokozataként egyedi „páncélzatot” kapott az autó, matt szürke és piros  fényezéssel, kétszínű keréktárcsákkal, valamint a kerékdobra illesztett, illetve a talajra vetített Vasember-logókkal. A motorházfedelet átdolgozták, piros keret és Marvel logó díszíti.

Az utatérben pirossal varrott és szegélyezett bőrüléseket találunk, a fűthető/hűthető első foteleket a Stark Industries logója díszíti, a háttámlán a Vasember portréja látható. Az audiorendszer és a digitális műszerfali kijelző egyaránt vasemberes indítóképernyőt kapott, a műszeregység és a fordulatszámmérő háttérgrafikáját szintén Marvel téma ihlette, ahogy a pirossal varrott bőr váltókart is. A műszerfalon Tony Stark aláírása látható.

Vasember autója lett a Hyundai Kona 13

A Kona Iron Man Edition egyetlen színben (ld. fent) és egyféle motorral rendelhető: a 177 lóerős, 1,6 literes turbómotorhoz hétfokozatú DSG váltó csatlakozik.