Videóbíró négy keréken

Bosszantó, amikor kedvenc csapatunkat igazságtalanul büntetővel vagy sárga lappal sújtják. Az viszont egyenesen idegörlő, amikor koccanást követően saját igazunkért kell hadakoznunk. Sokan gondolják például, hogy egy ráfutásos baleset csak a hátulról érkező hibájából történhet. A megfelelő követési távolság kötelezettségéből adódóan ez majdnem igaz is, mindössze egy szituáció kivétel: ha az elöl közlekedő gépjármű hirtelen bevág a másik elé. Ilyen és ehhez hasonló esetek tisztázásában segít, és ezáltal a biztosítási eljárást is jelentősen megkönnyíti, ha van a kocsinkban menetrögzítő kamera.

Hadd szóljon!

Bizonyos kütyükre beruházni tehát kifejezetten kifizetődő lehet, de a vezetési élmény fokozására is számos lehetőség kínálkozik.

Költs okosan, és az autód is okosabb lesz! (X) 1

Vegyük például a zenehallgatást! A reklámokkal megszakított, sokszor egysíkú rádióadások helyett szólhat az autóban saját lejátszási listánk is. Ha van playlist-ünk a telefonunkon, már csak egy lépés, hogy kedvenc dallamaink az autóhifiből csendüljenek fel. A készüléket Bluetooth segítségével csatlakoztathatjuk, így ha rendelkezünk zenei streaming szolgáltatással, akkor ráadásul a választék is kimeríthetlen.

Létezik arra is megoldás, ha valamilyen okból nem szeretnénk régi autórádiónkat lecserélni, cédéinktől és kazettáinktól ugyanakkor szívesen megszabadulnánk. Már néhány ezer forintért is kapható az úgynevezett FM transmitter, ami audio jeleket alakít át rádiófrekvenciára. Csak be kell dugni a szivargyújtóba, a megfelelő frekvenciára hangolni a rádiót, és az USB vagy audio bemenetet kihasználva már hallgathatjuk is saját zenéinket.

Költs okosan, és az autód is okosabb lesz! (X) 2

Ha szeretnél körülnézni, milyen egyéb kütyükkel varázsolhatod autódat okosabbá, böngéssz kedvedre az Euronics webáruházban, vagy keresd fel az országszerte elérhető Euronics üzletek bármelyikét, hiszen a Black Friday keretein belül számos akcióval készülnek!