A Ford olyan hétköznapi autók mellett, mint a háromhengeres Focus kínál utcára szabadított versenyautót és más sportos modelleket is, mint az amerikában népszerű Ford F-150-es legsportosabb változata, a Raptor. A terepen is bitang módon száguldó, ugratókat bíró futóművel felszerelt modell korábbi generációjában V8-as motor dolgozott, melyet a következőben már turbós V6-ra cseréltek. Teljesítményből természetesen nincs hiány, de sokan csalódottak a két kidobott henger miatt. Hozzájuk szól a Hennessey, mely mindenből képes kifacsarni még egy pár lóerőt.

Nem volt nekik elég, hogy beledobták az 5 literes, V8-as blokkot, még hozzácsaptak egy szép nagy kompresszort is, hogy biztosan ne legyen panasz a teljesítményre. Így 7000-es fordulatnál nem kevesebb mint 758 lóerő repíti a platóst. A motorhoz 10 gangos automataváltót társítottak. A Velociraptornak keresztelt autó kicsit több mint 4 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, a negyedmérföldes távot pedig 12,2 másodperc alatt futja.

Bármit bárhová elvihetsz ezzel a 750 lovas Ford F-150-essel 2

Az egyébként sem alacsony futóművet 152 milliméterrel megemelték, a 20 colos felniken pedig BF Goodrich KM03 terepgumik feszülnek. A Hennessey csupán 100 darabot épít belőle a 2019-es modellévre. Az autó ára 42,2 millió forintnak megfelelő amerikai dollár.