A Honda Ridgeline mindmáig egyedülálló jármű az (észak-amerikai) piacon: az önhordó szerkezetű pickup a személyautók kényelmét ötvözi a platós járművek sajátos praktikumával. Figyelembe véve, hogy Európában is viszonylag sokan használják családi járműként a pickupot, csoda, hogy mifelénk nem forgalmazzák ezt a hibrid jószágot.

Kaland-pickup a Hondától 1
Kaland-pickup a Hondától 2

Kaland-pickup a Hondától

Kaland-pickup a Hondától 20
Kaland-pickup a Hondától 21
Kaland-pickup a Hondától 22
Kaland-pickup a Hondától 23
Kaland-pickup a Hondától 24
Kaland-pickup a Hondától 25
Kaland-pickup a Hondától 26
Kaland-pickup a Hondától 27
Kaland-pickup a Hondától 28
Kaland-pickup a Hondától 29
Kaland-pickup a Hondától 30
Kaland-pickup a Hondától 31
Kaland-pickup a Hondától 32
Kaland-pickup a Hondától 33
Kaland-pickup a Hondától 34
Kaland-pickup a Hondától 35
Kaland-pickup a Hondától 36
Fotó megosztása:

Mivel azonban nem kapható, marad az irigykedés – mostantól duplán, hiszen a Honda Ridgeline Adventure Lifestyle koncepciója igazi kalandorjárgányt varázsolt az aszfaltra termett kisteherautóból.

Egy, a Hondákra szakosodott gyártó, a JSport Performance bevonásával készült el. A futóművet első és hátsó fenékvédő lemezek, terepabroncsok és robusztus keréktárcsák, valamint hasmagasság-állítás teszi terepképessé; a tetőre új csomagtartó rendszert szereltek, a platón pedig egy csomagszállító és -rendező szerkezet kapott helyet.

Kaland-pickup a Hondától 37

A tetőcsomagtartón egy Honda EU2200i áramfejlesztő biztosítja a fogyasztók energiaellátását a vadonban, a platóra kerültek a sárból való kikecmergést segítő pallók, a sportszerek, valamint egy RoofNest felnyitható tetősátor.

A Ridgeline Adventure Lifestyle jópofa, ráadásul nem is marad tanulmány: a kiegészítők hamarosan megvásárolhatók lesznek.