• A teljesen elektromos Nissan LEAF fejlett technológiái és vezetési dinamikája osztatlan elismerést váltott ki az ügyfelekből
  • A 2017. szeptemberében bemutatott Nissan LEAF Magyarország legjobban fogyó elektromos járműve

Mindössze egy évvel bemutatása után továbbra is kitart a piacvezető Nissan LEAF-et övező lelkesedés Magyarországon (X) 1

A LEAF jó hírnévre tett szert fejlett technológiáinak, hatékonyságának, praktikumának, kényelmének és vezetési dinamikájának köszönhetően.

A tisztán elektromos autó mind a magán és üzleti vásárlók körében sikert aratott. Az ügyfelek a nagyobb hatótávját, fejlett technológiáit, kedvező árát és energiatároló megoldásait is elismerték.

A LEAF osztatlan elismerésre tett szert Intelligens Kapcsolódást elősegítő technológiáinak és egyszerű kezelésének köszönhetően. Tölthető hagyományos háztartási hálózati aljzatról és a Nissan fali egységeiről, illetve a több mint 20 töltőpontot tartalmazó kiterjedt országos villámtöltőhálózat igénybevételével is.

Az új LEAF a Nissan Intelligens Mobilitás stratégiájának ikonja, és olyan vezetéstámogató technológiákat tartalmaz, mint a ProPILOT és ProPILOT Park, valamint az egyedülálló e-Pedál, amely egyetlen pedál használatával teszi lehetővé a gyorsítást, lassítást, vagy akár az autó teljes megállítását. A LEAF vásárlóinak háromnegyede választotta a ProPILOT rendszert, míg az e-Pedál az egyik legnépszerűbb funkciónak bizonyult azon ügyfelek között, akik már átvehették autójukat. Az új LEAF technológiái és innovációja átformálja vásárlói vezetési élményét.

Mindössze egy évvel bemutatása után továbbra is kitart a piacvezető Nissan LEAF-et övező lelkesedés Magyarországon (X) 2

2018-ban már több mint 362 Nissan LEAFet választó ügyfélnek köszönhetően a modell 46%-os piacrésszel büszkélkedhet és 8 hónap alatt több mint megkétszerezte az eladásait az előző év azonos időszakát alapul véve.