Már négy éve van piacon a Suzuki Vitara, mely nemcsak a márka legnépszerűbb autója, hanem a magyarok egyik nagy kedvence is. Az Esztergomban gyártott SUV-n megejtették az ilyenkor szokásos ráncfelvarrást. Kicsit átrajzolták a hűtőmaszkot, melyen a következő modellévtől már vastagabb krómdíszek csillognak és új lökhárítókat is kap a modell jobban hangsúlyozott menetfényekkel. Hátul a mai divatnak megfelelően teljesen piros lámpabúrákat kap a Vitara, valamint néhány LED-et.

A legnagyobb változás azonban a motortérben történt, innen ugyanis nemcsak a dízelmotort, de az 1,6 literes, négyhengeres szívót is kiirtották és kizárólag turbós motorokkal lehet majd megvásárolni a modellt. Ezek az erőforrások azonban teljesíteni fogják a szeptemberben életbe lépő Euro 6d TEMP normát. Az alapmotor ezentúl a 110 lóerős, 1 literes háromhengeres, a csúcsmodellben pedig megmarad a 140 lovas, 1,4 literes négyhengeres.

Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához 1
Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához 2

Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához

Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához 6
Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához 7
Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához 8
Fotó megosztása:

Csak turbós motor lesz a Suzuki Vitarához 9

A Suzuki ígérete szerint kicsit igényesebb, jobb tapintású anyagokkal találkozhat az, aki a 2019 elejétől elérhető friss Vitarát tapogatja. A frissített, modernebb technikájú Vitara áráról egyelőre nem közöltek információkat.