2018. július 6-án 20 óra 27 perckor a 3-as számú főút 211. kilométerszelvényében, – Halmaj és Csobád között – egy kamion és egy kisbusz összeütközött. Ezt követően egy személyautó is nekiütközött a balesetet szenvedett járműveknek.

A baleset során a kisbuszban utazó három személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A boon.hu információi szerint két lengyel rendszámú személygépkocsi haladt Miskolc irányába, amikor a hátuk mögül egy Fiat mikrobusz kezdett előzésbe, de szemből érkezett egy kamion, aminek neki ütközött. Az egyik előzött lengyel gépjármű menet közben az árokba hajtott és egy fának ütközött.

Hármas tragédia történt a 3-as úton, Csobádnál 1Hármas tragédia történt a 3-as úton, Csobádnál 2Hármas tragédia történt a 3-as úton, Csobádnál 3

Hármas tragédia történt a 3-as úton, Csobádnál 4

Csobád, 2018. július 6.
Összeroncsolódott kisbusz mellett helyszínel egy rendõr Halmaj és Csobád között, a 3-as fõút 211-es kilométerénél 2018. július 6-án, miután a jármû összeütközött egy kamionnal, majd egy személyautó is nekiütközött a jármûveknek. A kisbuszban utazó három ember a helyszínen meghalt.
MTI Fotó: Vajda János