Érdemes lesz július 14-én a Hungaroring felé venni az irányt, ahol ezúttal a terepjárósoké lesz a főszerep. 2018-ban is megrendezik a Pickup & 4×4 Fesztivált, amelyet a Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum szervez. Az esemény egyedülálló Európában, mert bár elsősorban 4×4-es tulajdonosoknak szól, nem őrült off-roadozásról van szó. Ez egy az egész család számára programot kínáló fesztivál, kiállítókkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal.

A Hungaroringen és annak belső területein zajló rendezvényen továbbra is lehetőség van a 30 hektárnyi erdőben, valamint  mesterséges terepakadályokon instruktorok segítségével ismerkedni a terepjárózás vezetéstechnikai alapjaival, de 2018-ra számos újdonsággal készülnek a szervezők.

Terepjáróval a Hungaroringen 1

Ki lehet próbálni a Forma-1-es futamoknak helyet adó versenypályát is, de érdemes időben érkezni, mert erre a programra csak délelőtt van lehetőség. Idén nem csak a terepjárókat várják, gondoltak a személyautókkal érkezőkre is, ők a Groupama Tanpálya csúszós tesztpályáin tehetik próbára tudásukat, fejleszthetik vezetési képességüket.

A 14 éves kor alatt ingyenesen látogatható esemény ad otthont a STIHL Timbersports Sorozat nemzeti najnokságának. Itt nem holmi aprításról van szó, a versenyeken a legjobb versenyzők mérik össze tudásukat hat versenyszámban. A fejsze és fűrész tökéletes kontrollálása, kiváló erőnlét és kitartás is szükséges a sikerhez.

Terepjáróval a Hungaroringen 2

Nem hiányoznak majd a szakmai kiállítók, kiegészítő-forgalmazók, jönnek a legújabb 4×4-es modellek, lesznek kisautók, kipróbálhatod a dzsungeltaxit, gokartozhatsz és megnézheted a monstertruck-bemutatót is. A rendezvényen résztvevők között kisorsolnak egy több mint 600 000 forint értékű felnikészletet.

Jegyvásárláshoz kattints erre a linkre!

Ha még van benned kétely, hogy ott a helyed, nézd meg a tavalyi eseményt bemutató videót és képeket vagy kattints az esemény Facebook-oldalára.

  •  2018. Július 14-én Pickup 4×4 Fesztivál a Hungaroringen!
Terepjáróval a Hungaroringen 3
Terepjáróval a Hungaroringen 4

Terepjáróval a Hungaroringen

Terepjáróval a Hungaroringen

Terepjáróval a Hungaroringen 19
Terepjáróval a Hungaroringen 20
Terepjáróval a Hungaroringen 21
Terepjáróval a Hungaroringen 22
Terepjáróval a Hungaroringen 23
Terepjáróval a Hungaroringen 24
Terepjáróval a Hungaroringen 25
Terepjáróval a Hungaroringen 26
Terepjáróval a Hungaroringen 27
Terepjáróval a Hungaroringen 28
Terepjáróval a Hungaroringen 29
Terepjáróval a Hungaroringen 30
Terepjáróval a Hungaroringen 31
Terepjáróval a Hungaroringen 32
Fotó megosztása:
Terepjáróval a Hungaroringen 33

A távirányítású kisautók külön pályán gyakorolhatnak

Terepjáróval a Hungaroringen 34

2018-ban is jó hangulatú koncertekkel készülnek a szervezők

Terepjáróval a Hungaroringen 35

Mesterséges terepakadályokon is lehet tanulni

Terepjáróval a Hungaroringen 36

Ott lesz a fesztiválon ez a különleges kivitelű Mercedes X-osztály is, több más modell mellett.