Hazai közönség előtt, a Hungaroringen a második és a harmadik helyet szerezte meg az Európa-bajnok magyar kamionversenyző Kiss Norbert, most pedig a bajnokság harmadik versenyhétvégéjén állhatott fel a dobogó harmadik fokára a Nürburgringen. A Tankpool24 csapatban Mercedesszel versenyző pilóta a pénteki első időmérő edzésen a negyedik helyet szerezte meg.

!Az időmérőn sajnos csak negyedik lettem, de az első verseny aztán egész jól kijött. Láttam a lámpát, a külső íven meg tudtam előzni René Reinertet, aki aztán mögöttem bajba is keveredett, úgyhogy kis előnnyel, de meg tudtam tartani a harmadik helyet. Jó volt látni, hogy megvolt a tempónk. A fordított rajtrácsos versenyen így a hatodik helyről indultam.

Nagyon kalandos volt az egész futam, főleg az első néhány kanyar. Feljöttem a negyedik helyre, sikerült a tavalyi csapattársamat megelőzni, utána utolértem Adam Lackót, de hiába volt nagyon lassú, nem volt lehetőség az előzésre, kilökni meg nem akartam. Egész versenyen nem találtam rajta fogást, így nem sikerült felállni a dobogóra, de sok pontot szereztem. Összességében jó volt, jól jöttem ki a mezőny közepi csatározásokból” – foglalta össze Kiss Norbert a második futam után.

Dobogóra állt a magyar kamionversenyző 1

Dobogóra állt a magyar kamionversenyző 11