Alighanem a háborús gyökerek előtti tisztelgésképpen alakították ki a megújuló Jeep Renegade fényszórójának közepén a keskeny, vízszintes sávot, amely minden bizonnyal egy új LED-es fényszóró opciójának ad majd helyet (hasonló megoldást láttunk az előző szériás Mercedes G-Klasse utolsó finomításánál). Akármi is volt az indíték, ez vezeti a módosítások listáját a 2019-es modellévre készülő Renegade-nél.

Ezen túltekintve módosul az első lökhárító, a ködfényszórók beljebb költöznek a sarkakból, a nappali fény pedig immár nem önálló stíluselem, hanem a ködlámpák eddigi háza helyén kialakított (vak?) rostély felső peremén nyújtóznak el.

Katonai fényszórókat kap a legkisebb Jeep 1

Alul az új modell

Hasonlóképpen jártak el a hátsó lámpatestek rajzolói: a tolatólámpa betétje az eddigi X helyett egyszerű négyzet (valójában nyolcszög), ugyanakkor a kereszt motívum megmaradt a lámpatest megformálásában, illetve a fényvezető ívek rajzolatában.

Katonai fényszórókat kap a legkisebb Jeep 2

Jobbra az új modell

Nyilván lényegi változások is történtek a motorizáció és a felszereltség terén, ezekről jó eséllyel már holnap nyilatkozik a Fiat.