A Georgia állambeli Savannah városában megrendezett The European Experience fesztiválon öt egyedi átalakítással készült a Volkswagen.

Különleges VW-tanulmányok neonsárgában 1

Volkswagen Golf R Abstract tanulmány
Miami utcai művészek munkái által ihletett, egyedi terepmintás fóliázás, 20 colos ABT felnik, 25 mm-es ültetést eredményező sportrugók kerültek az autóba. Szintén az ABT-től származnak az oldalsó szoknyák, valamint a négycsöves, matt fekete krómozású kipufogó rendszer. A kékkel varrott kormánykerék szénszálas vázra épül.

Különleges VW-tanulmányok neonsárgában 2

Volkswagen Jetta R-Line SoCal tanulmány
Az új generációs Jetta örömére, de egy korábbi példányból készült ez a tanulmány, amely neonsárga külső tükröket, fényes fekete tetőlemezt és fényezett felniket kapott, utóbbiakat sárga betétek díszítik. A dél-kaliforniai Fifteen52 stúdió által épített autót a KW által fejlesztett rugóstagok beépítésével 7,5 centivel ültették le, a kerekek 19 colosak.

Különleges VW-tanulmányok neonsárgában 3

Volkswagen Tiguan R-Line Aero tanulmány
Még durvább, 122 mm-es ültetés, terepmintás fóliázás, matt fekete 20 colos felnik adják az alapot az agresszív crossover-átépítéshez. Azonos fóliába burkolt Thule tetőbox egészíti ki a képet.

Különleges VW-tanulmányok neonsárgában 4

Volkswagen Arteon R-Line Highlight tanulmány
A 2019-es modellévi Arteonra 20 colos Vossen felniket szereltek, 75 mm-es ültetést adnak az egyedi rugóstagok, a hiperneon-sárga fóliázást fényes fekete és króm elemek ellenpontozzák.

Különleges VW-tanulmányok neonsárgában 5

Volkswagen Atlas Tanner Foust SEMA tanulmány
Off-road felnik és túlméretes abroncsok, átszabott kerékívek és a karosszéria oldalfalát borító panelek teszik terepszagúvá a legnagyobb VW SUV-ra épülő tanumányt. A VW autóversenyzője, Tanner Foust által jegyzett szabadidőjármű lökhárítójába és szélvédőkeretébe fényszórókat süllyesztettek, a tetőcsomagtartó létrán megközelíthető, az üléseket skótkockás betétek dobják fel.