Eljárást folytat a rendőrség egy 43 éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség beszámolója szerint  a gyanúsított 2017. április 15-én délelőtt parkolt le gépkocsijával egy budakalászi áruház parkolójában, egyszerre több helyet is elfoglalva. A sértett ezzel kapcsolatban nemtetszését úgy fejezte ki, hogy felhajtotta a jármű ablaktörlőit. Ez viszont a másik autósnak nem tetszett, csakhogy ő ezt kissé agresszívebben kommunikálta embertársa felé:

Ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a földre esett, ezt követően támadója többször hasba is rúgta, majd a helyszínről távozott. A bántalmazott férfi életveszélyes sérülést szenvedett az eset során.

A Pest megyei nyomozók azonosították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, majd a vele szemben folytatott nyomozás befejezését követően az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére elküldték.