Már több mint hétezer ember csatlakozott a “Követeljük az M1 autópálya felújítását” nevű Facebook-oldalhoz, a tagok pedig folyamatosan küldik az elszomorító fotókat az M1-esről. Ez már túl van a vicc kategórián, már kínjában sem nevet rajta senki, életveszélyes az M1-es, nincs ezen mit szépíteni.

A fotók képaláírásait  is érdemes elolvasni, nem csak végigpörgetni a képeket.

Elfogyott az aszfalt?

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. március 11.

Szomorú, hogy ennyi kellemetlen balesetnek és bosszankodásnak kellett történnie ahhoz, hogy a közútkezelő észhez kapjon; ma elkezdték az aszfaltozási munkálatokat hosszabb szakaszokon is, állítólag nem csak a meglévő lyukakat tömködik be.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé jelenleg három szakaszon készüljenek korlátozásra! Bicske térségében a 39-es és a 42-es, illetve Tatabánya közelében a 44-es és a 48-as, valamint az 50-es és az 51-es km között a belső sávba terelik a járműveket. Bicskénél az emelkedőn a munkaterület előtt lelassult a forgalom, araszolásra kell készülni – írta az Útinform.

Bicske környékén külső sáv…

Közzétette: Ferenc Andruskó – 2018. március 11.

Az ellenkező oldalon, a főváros felé az 52-es km-nél a belső sávot zárták le baleset miatt, a 46-os km-nél a külső sávot kerítették el munkavégzés miatt, illetve a terelés közelében egy hármas karambol miatt csak a leállón lehet közlekedni. Mindkét irányban több km-es torlódással és megnövekedett menetidővel számoljanak, így aki teheti, Bicske és Tatabánya között mindkét irányban kerülhet az 1-es főúton, de ott is torlódásra lehet számítani.

Köszönjük a képet!Kormányzott kerék vs M1

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. március 9.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 46-48-as kilométerszelvények között március 12-én elindulhatnak a nagyfelületű burkolatjavítási munkák, melynek során a külső sávot lezárják. Az ehhez hasonló beavatkozások a tervek szerint március 19-től a Budapest felé vezető oldalon is elkezdődnek.

Figyelem! Az M1 nyomokban aszfaltot tartalmazhat!Nyomj egy megosztást hogy mindenki megtudja!

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. március 8.

A nagyobb volumenű munkák mellett hétfőn is végez lokális burkolatjavítási munkákat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Budapest irányában a 24-es, Nagyegyháza térségében a 46-os és a 45-ös, valamint a 44-es és a 43-as kilométerszelvények közötti szakaszon, illetve a Budapest felé tartó oldalon a 25-ös kilométerszelvény környékén dolgoznak majd a szakemberek.

MEDDIG VÁRNAK A FELÚJÍTÁSSAL? MÍG VALAKI ÉLETÉT NEM VESZTI?????M1-es autópálya, Tatabányai lahajtó!Kb: 60-70 cm átmérőjű aszfaltdarab kilóg a pályából!!! 😳😳🤨🤨

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. március 7.

A lokális és nagyfelületű javítási munkák mellett néhány héten belül a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében 2,5 kilométeres szakaszon, majd a Herceghalom-Bicske vonalon további 11,75 kilométeres szakaszon lesznek teljes körű sávfelújítási munkák.

Ez a 10 fotó mutatja, hogy miért életveszélyes az M1-esen autózni 1

Kátyúba ment, majd defektet kapott egy kamion az M1-es Győr felé vezető oldalán. Az érintett szakaszt az aszfalt minősége miatt lezárták – 2018.03.06.

 

2018.03.02. – korlatozas itt nincs

Közzétette: Horváth Tamás – 2018. március 2.

Köszönjük a képet!Ezt lőttem az M1 -en 30 as kilométer Budapest irányába😭

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. február 28.

Közzétette: Baranyai Kriszty Krisztina – 2018. március 10.

M1-es autopálya ajándéka! Köszönjük a képet

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. február 27.

És egy ráadás

Teljesen igaza van!Én ezzel kérem a megértést hogy mért megyek akkor is ha már rég megelőztem a teherautókat a belső sávba

Közzétette: Követeljük az M1 autópálya felújítását – 2018. március 7.