„Felháborítónak tartom, hogy ilyen magas útdíjak mellett lassan járhatatlanná válik a Győr-Budapest, Budapest-Győr M1-es autópálya-szakasz. Győrtől Pestig 163 darab (azaz százhatvanhárom) nagyméretű kátyú, s mellette több kisebb kátyú és ez még nem minden, mert egyéb úthibák is színesítik az utazást. Sajnos a másik oldalon is hasonló a helyzet!”

„Tudják ezzel csak az a baj, hogy nagyon sokat fizetünk és még így sem biztosítják a minimális jó minőségű utat. Továbbá a fent említett különböző úthibák rendkívül balesetveszélyesek. Az meg egyenesen bicskanyitogató, hogy azt gondolják, a 100km/h sebességkorlátozó tábla megoldja a problémát.”

„Egyébiránt megjegyezném, hogy az említett pályaszakasz több pontján olyan mértékű az út károsodása, hogy még 30-40 km/h sebességnél is balesetveszélyes a közlekedés. A horror sok útdíjból vajon mért nem futja biztonságos autópályára? Ki a felelőse annak hogy nap mint nap felesleges balesetveszélynek teszik ki az arra közlekedő autósokat?” – tette fel a költői kérdést a Kisalföld olvasója.

Az M1-esen uralkodó állapotokkal nemrég nagyobb cikkben foglalkozott a Vezess, ez itt olvasható.