A baleset kedden történt, a Vezess képeket is mutatott róla. Szerdán este tette közzé szívfacsaró történetét Papp Inez, a fiatalok között YouTube-videói miatt ismert lány. Videóiban sminkkel, csomagok kibontásával, úgynevezett kihívás videókkal és saját készítésű dolgok bemutatásával foglalkozik.

“Tegnap este vacsorára tartva a párommal 4-5 autóval előttünk történt ez a baleset, természetesen megálltunk segíteni” – kezdte történetét a lány.

“Elsők között szálltunk ki, és míg a férfiak próbálták biztosítani a terepet, elővették a poroltókat, próbálták szétszedni a roncsot, hogy kiszedjék belőle a fiút, az én feladatom az volt, hogy tartsam a fejét, és fix pozícióban tartsam a testét, ami az autó állása miatt jobbra dőlt. Hamar láthatóvá vált, hogy a fiút nem szabad megmozdítani, így az ezt követő 8 percben, míg a mentősök és tűzoltók megérkeztek, tartottam a fejét és beszéltem hozzá, míg nem vett egy utolsó levegőt, és nem vett többet.”

“Nem ismertem a fiút, de szeretném, ha a családja tudná, hogy nem volt egyedül, én voltam ott vele személyesen, simogattam, beszéltem hozzá, és nem gondolnám, hogy szenvedett, mert ájult állapotban volt az első perctől, hogy mi odaértünk, ami a baleset után szinte azonnal volt. Szeretném, hogy ha valaki. aki ismeri a fiú családját és barátait, megüzenné ezt kifejezetten a szüleinek, ha úgy érzi, hogy tudni szeretnék. Én személyesen félek felkeresni őket, tekintettel, hogy ennyire friss az eset.”

“Anyukám tanácsára írom ezt a posztot most, ő kérte tőlem, hogy üzenjek, mert ilyen helyzetben ő tudni szeretné, hogy az ő gyereke nem egyedül a hóviharban halt meg, hanem egy másik ember megnyugtató karjai közt. Hatalmas volt az összefogás a fiúért, többen is megálltunk, és mindent megpróbáltunk. Nyugodjon Békében, és Őszinte Részvétem a Családnak.”

Az eredeti bejegyzés a Pesten Hallottam Facebook-csoportban olvasható.

Forrás: Facebook