Dirtbag, azaz szemétláda: ez állt annak a sportautónak a rendszámtábláján, amely múlt vasárnap különös incidenssorozatba keveredett egy autómosóban. A szolgáltatásra váró autók közül az egyik hátulról nekikoccant egy másiknak. A vétlen kocsi sofőrje kiszállt, hogy lefotózza a sérülést – képein jól látható, hogy a későn fékező gépkocsi egyedi rendszámtáblája alaposan elgörbült.

A hátsó autóból kipattanó pilóta szemmel láthatóan máshogy ítélte meg a felelősség kérdését. Fegyvert rántott, fenyegetni és pocskondiázni kezdte a másik autóst, majd amikor megérkezett a helyszínre a rendőrség, bezárkózott autójába és nem volt hajlandó kijönni.

Végül a rendőrök felfeszítették az ajtót, és erővel kiszedték a járműből a férfit, aki erre válaszul őket is megfenyegette, sőt, egyiküket arcon is ütötte.

Ekkor kerültek elő a sokkolók, A férfi bilincsben tért magához, jelenleg előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását; a vádpontokból (rendőr elleni támadás, rendőri intézkedés akadályozása)  ítélve aligha ússza meg pénzbírsággal.