Szombaton reggel fél kilenckor a New York-i JFK repülőtér közelében egy teherautó hátulról nagy sebességgel nekihajtott egy szabályosan közlekedő szedánnak, majd az útról letérve átszakított egy kerítést. Az összeroncsolódott vezetőfülkéből kikászálódó sofőr elrohant a helyszínről, ám a szemtanúk útbaigazítása nyomán a rendőrség hamar rátalált egy közeli állatmenhelyen.

A férfi szemmel láthatólag kábítószer – metamfetamin – hatása alatt állt, valamint deréktól lefelé meztelen volt. Amikor a rendőrök kikérdezték, elmondta, hogy nem egyedül utazott a teherautóban.

A tűzoltók hidraulikus feszítőkkel kinyitották a fülke ajtaját, és bent valóban megtalálták az utast: egy másik, szintén bedrogozott férfit, akin ugyancsak nem volt nadrág.

Féltékeny szeretője elől menekülve karambolozott 1

A vétlen sofőr és autója egyaránt súlyosan megsérült az ütközésben.

Mint kiderült, a két férfi hajnalban a teherautóban szeretkezett, ám rájuk tört egy harmadik – valamelyikük korábbi pasija. Amikor a veszekedés tettlegességig kezdett fajulni, hőseink elmenekültek, ám a féltékeny ex-szerető a nyomukba eredt. Ebből az autós üldözésből lett végül a baleset.

A teherautó utasait, valamint a megsérült szedánt vezető nőt kórházba szállították. A két férfi karcolásokkal megúszta a karambolt, a vétlen sofőr nyak- és hátsérüléseket szenvedett.

A balesetet okozó 38 éves férfit (nyitóképünkön) veszélyeztetéssel, baleset helyszínének elhagyásával, kábítószer birtoklásával, kábítószeres állapotban történő autóvezetéssel, valamint a nyomozás akadályozásával vádolják.