Két különkiadással kezdte az újévet a Citroën. A C4 Picasso és Grand C4 Picasso modelleket az ausztrál Rip Curl szörfspecialista dizájnerei vették kezelésbe. Az elmúlt másfél évben bemutatott Citroën C4 Cactus Rip Curl és SpaceTourer Rip Curl Concept modellek után most a franciák családi utazójármű-ikerpárján volt a sor, hogy színvilágával és felhasznált anyagaival visszaadja az 1969-ben alapított sportmárka hangulatát és szellemiségét.

Divatos és sportos különkiadások a Citroëntől 1

Citroën C3 ELLE

Kívülről szerények a változások, némi feketítés és krómozás mellett csupán egy matrica hirdeti az egyedi kivitelt. Az utastérben különleges üléskárpitok, bézs színvilágú felületek, valamint lézergravírozott , fehérarany árnyalatú ajtókilincsek teremtenek tengerparti hangulatot.

Divatos és sportos különkiadások a Citroëntől 2

Citroën C4 Picasso Rip Curl

 

Ennél jóval markánsabb színvilág érvényesül a Citroën C3 ELLE kivitelében, amely kizárólag hófehér színben kapható, homokszín kéttónusú tetővel. Különleges tetőmatrica és “Cherry Pink” színfoltok bolondítják meg a kocsit. Belül nagy dózisban kapjuk ugyanezt a lilás-pirosas-rózsaszínes árnyalatot.

A képeken látható fotómodell nem része az alapfelszerelésnek.

Divatos és sportos különkiadások a Citroëntől 3

Citroën C3 ELLE