Motortuning nélkül, egyelőre kizárólag optikai kiegészítőkkel teszi sportosabbá négyajtós vezérmodelljét az Audi. Az A8-hoz kínált tartozékok sorában megtalálható a hűtőmaszk alá illeszthető alumíniumsáv és a méhsejt mintázatú rácsozat, míg az átrajzolt hátsó lökhárítót rombusz alakú légkivezető nyílás és kontrasztos diffúzor vadítja.

Oldalt szintén alucsík húzódik végig a karosszéria peremén. A január végétől rendelhető csomag ára Németországban €1950, azaz durván 610 ezer forint. A csomaggal egy időben vezetik be a Daytona-szürke fényezési opciót a szedánnál.

Szintén január végén debütál az új sportülés motorosan állítható, de integrált hatású fejtámlákkal. A comb- és oldaltámaszokat légpárnákkal állíthatjuk, az ülések klimatizáltak és masszírozni is tudnak.

Itt a sportcsomagos Audi A8 2

Hogy ne csak a vásárló tudjon arról, hogy 4520 eurót (1,4 millió Ft) fizetett a spéci ülésekért, dombornyomott S logó, négyzet alakú perforálások, valamint egyedülálló színkombinációk (barna/kék, bézs/szürke, ezüst/szürke, stb.) teszik látványossá az opciót.