Már akkor erősen nézted a hirdetéseket, amikor összecsuktak egy LaFerrari-t Budapesten? Sárgultál az irigységtől, amikor Josh Cartu átvette a gyönyörű, fehér LaFerrari Apertát? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor nézd meg ezt a sárga LaFerrari-t, mely egy azon 120 darab közül, melyet az Egyesült Államokba szállítottak. Szerencsés tulajdonosa nem sokat élvezkedett a gépen, az órájában 510 kilométer van, még a bejáratás is várat magára.

Igazi színfolt a sablonos, piros lovacskás autók között ez a Giallo Modena árnyalatú, 2015-ös évjáratú LaFerrari, melynek minden porcikája azt sugallja, hogy friss és hamvas. Tulajdonképpen egy új autó a Ferrari paletta legtetejéről, melynek még sokáig nem akad kihívója. Ennek megfelelően a Mecum aukciósház becslése szerint akár 3,8 millió dollárt is megérhet a következő tulajdonosnak az autó, ami azt jelenti, hogy közel 1 milliárd forinttól szabadul majd meg a vevő.

Sárga LaFerrarit keresel? Már meg is találtad! 2Sárga LaFerrarit keresel? Már meg is találtad! 3

A LaFerrari két ülése mögött egy 6,3 literes V12-es motor lakik, melynek 800 lovas teljesítménye önmagában is bőségesen elég lenne egy szupersportkocsihoz, de a KERS rendszerrel további 163-at csaptak hozzá az olaszok. A temérdek ló mellé rettentő mennyiségű, 900 Nm-es csúcsnyomaték is társul. Az autó súlya 1,3 tonna. Álló helyzetből kevesebb, mint 3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet.

Forrás: Mecum