Talán senkit nem lep meg, hogy az egyedi Pagani Zonda Riviera éppen Szaúd-Arábiában landol majd, hogy tulajdonosra leljen, hiszen egy méregdrága sportkocsikat és luxusautókat forgalmazó kereskedésből bizonyára hamar elviszik az egyedülálló olasz gépet is. A Riviera nem csak színösszeállítása okán egyedi – amiben egyébként semmi újdonság nem lenne, ha Paganiról van szó – hanem a karosszérián lévő kiegészítő aerodinamikai elemek miatt is különleges.

A gyöngyházfehér fényezés mellé kék dekorelemeket választottak, melyek remek kontrasztot alkotnak a fényezetlen szénszálas részekkel. A tetőn lévő légbeömlő, a hátsó szárny és a cápauszony, valamint a nagyobb hátsó diffúzor is különleges. A beltérben a külsővel harmonizáló élénk kék kárpitozás várja a módos tulajdonost.

A kereskedés nem túl bőbeszédű az autóval kapcsolatban, még az árát is csak kérésre közlik. Bizonyára könnyedén repkednek a 100 milliók, ha egy ennyire hangsúlyozottan egyedi példányról van szó. A Zonda utastere mögött a Mercedes AMG részlegétől származó 7,3 literes, V12-es motor dolgozik 760 lóerős teljesítménnyel és 780 Nm maximális nyomatékkal. Ezzel a legerősebb utcára szabadítható Zondák közé tartozik a Riviera is. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre kicsivel több mint 2,5 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége pedig 350 km/óra. Ilyen 760-as sorozatú Pagani Zonda van Lewis Hamilton tulajdonában is.