Muriwai – így hívták azt a tengerparti falut Új-Zélandon, ahol Bruce McLaren 15 évesen megnyerte első autóversenyét. Hat évvel később Bruce versenyzői ösztöndíjat nyert Angliába, majd kilenc évvel később – ekkor már sikeres versenyzőként – megépítette azt a házat, amelyről felesége gyermekkora óta álmodott, és amelyet szintén Muriwainak kereszteltek.

A ház mostanra eladósorba került; a brit ingatlanárak és a település (Walton-on-Thames) Temze-parti fekvése fényében nem is olyan mellbevágó az a 2,1 millió font, amit elkérnek érte – ennyiért London belvárosában egy kéthálószobás lakást kap az ember.

750 millióért a tiéd lehet McLarenék otthona 1

Fotón nem adja ki a kékesfehér fényezés, de elhisszük nekik

Ha minden nem volna elég vonzó, a McLaren egyedi fejlesztésekkel foglalkozó részlege, az MSO az AkzoNobellel közösen egy különleges fényezést is kikevert a ház tiszteletére: a Muriwai névre hallgató szín kék pigmentszemcsékkel dúsított fehér árnyalat, utalva a ház fehér festésére és eredeti, mélykék spalettáira. Ha a házról lecsúszol, vagy nincs kedved London mellé költözni, egy Muriwai-fehér 570S Spider (vagy bármi más) megvásárlásával mégis részese lehetsz a McLarenek hagyatékának.