Minden évben komoly döntést kell meghozniuk a Real Madrid játékosainak, hiszen aztán egy évig kell használniuk azt az autót, ami mellé letették a voksukat. Mindezt azért, mert a spanyol focicsapat egyik legfőbb szponzora az Audi, így cseppet sem hervasztó palettáról választhatja ki mindenki a legszimpatikusabb modellt. Cristiano Ronaldo garázsa önmagában is bőven tartalmaz érdekes példányokat, de bizonyára a fekete Audi RS7 Sportback Performance modell tökéletes lesz arra, hogy elguruljon vele például edzésre.

A futballsztárok egyébként teljesen szabadon válogathattak az Audi kínálatából, így nem az 1.6 TDI-vel szerelt fehér Audi A3-asoktól hemzseg a flotta, hanem inkább a nagyobb és erősebb modellekre esett a választás.

Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai 1
Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai 2

Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai

Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai

Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai 7
Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai 8
Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai 9
Méregdrága Audikat kaptak a Real Madrid játékosai 10
Fotó megosztása:

Összesen 14 Audi Q7-est adtak át, melyből három darab konnektorról is tölthető e-tron változat és egy darab SQ7 TDI csúcsmodell. Jól mutatja, hogy mennyire népszerű az SUV, hogy nem csak a hatalmas Q7-esből, hanem a kisebb SQ5 TFSI-ből is elfogyott egy árva darab. Ezek mellett többen választottak Ronaldo-hoz hasonlóan RS7-est, valamint a legfrissebb sportkupé is igen kelendő volt a focisták körében, így RS5-tel is többen büszkélkedhetnek. A legmerészebb Sergio Ramos volt, aki egy fehér színű Audi R8 V10 Spyder-t húzott.