A BMW Individual részleg legtöbbször a luxust és az eleganciát hangsúlyozó kreációkat mutat be, ha a márka zászlóshajójáról, a 7-esről van szó, most azonban elővették a sötét énjüket és alkottak valamit az orosz piac szájíze szerint. Az éjszakai élet császárainak szóló kiadás fő színe a fekete. A karosszériát első lépésben metálfekete színűre fújják, a következő lépésben pedig matt lakkozást kap.

Fényes feketével helyettesítették a króm kiegészítőket, így az alakkeretek és a kipufogóvégek is feketében pompáznak, de még a hűtőmaszkot sem hagyták kiragyogni a teljes sötétségből. A Black Ice, vagyis fekete jég különleges kiadáshoz alapesetben jár az M Sport csomag, mely leginkább a külső aerodinamikai elemeket tartalmazza, valamint kovácsolt 20 colos Individual alufelnik.

A felszereltség része az adaptív lézerfényszórós világítás, a 360 fokos kamera és az Executive Drive Pro csomag, mely figyeli az utat és ehhez igazítja a légrugózást is, hogy tökéletes legyen a kényelem a 7-es fedélzetén. Cseppet sem meglepő módon az utasteret fekete Nappa bőrbe varrták, a tetőkárpit színben passzoló Alcantara borítású, a kombinációhoz zongoralakk betéteket párosítottak.