Az észak-karolinai Kannapolisban (USA) élő McCorkle család legnagyobb gyermeke, a 29 éves Ambra Hunt augusztus 19-én éjjel két barátjával utazott az autópályán, amikor járműve egyszer csak megállt. Hiába kapcsolták be a lerobbant gépkocsi vészvillogóját, a lassuló járműbe hátulról nagy sebességgel belerohant egy másik autó; az ütközésben Ambra Hunt és egyik utasa szörnyet halt.

Családja és öt testvére hat nappal később, pénteken vett végső búcsút a lánytól. Másnap, augusztus 26-án – pontosan egy héttel a tragikus kimenetelű baleset után – Ambra Hunt legfiatalabb húga, a 25 éves LaChandra Ciera McCorkle egy kereszteződésnél nem adta meg az elsőbbséget, és összeütközött egy szabályosan közlekedő rendőrségi terepjáróval. A nehéz jármű pont a vezető ajtaját találta el, és bár a szolgálaton kívüli járőr azonnal hívta a mentőket, a nő életét már nem lehetett megmenteni.

Egy héten belül a család két gyermeke halt meg autóbalesetben 1

Nem tudott nővére nélkül élni?

Ambra egy, LaChandra Ciera három kisgyermeket hagyott maga után.

Édesanyjuk, Larissa McCorkle szerint kisebbik lányának semmi keresnivalója nem volt a baleset környékén, az ugyanis nem esett útba a hazafelé vezető úton. “Imádták egymást, úgy tűnik, nem tudtak egymás nélkül élni. Ez jár a fejemben. Az egyik magához hívta a másikat, és most újra együtt vannak.”