A cég a Porsche mellett 2018-tól a Bentley Motors hazai képviseletévé is válik. Budapest XI. kerületében, a Szerémi úti Porsche Centrum Budapest telephelyén épül a 160 négyzetméteres, exkluzív bemutatóterem.

A mintegy 650 ezer eurós beruházás keretében épülő Bentley Budapest a tervek szerint 2018 utolsó negyedévében nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, a bemutatóterem kezdetben két Bentley számára biztosít majd helyet.

A magyarországi értékesítési darabszámokkal kapcsolatos várakozások szerint még a nyitás évében gazdára találhat öt új Bentley, 2019-re pedig tíz autó eladása a cél. Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója szerint egyértelműen van potenciál a magyar piacban a csúcskategóriás luxusmodelleket illetően, a Bentley márka iránti érdeklődés pedig már régóta megfigyelhető az ügyfelek részéről.

Bár a Bentley Budapest bemutatóterem megnyitására jövő őszig várni kell, a Porsche Centrum Budapest csapata az érdeklődőknek már mostantól örömmel segít a Bentley modellekkel kapcsolatos tanácsadásban és értékesítésben.