A brit Autoexpress-nél hibáztak. Az autós lap online változatában közre adta az új Porsche Cayenne fotóit, amelyeket vélhetően azért kaptak meg a bemutató előtt, hogy magazinjuk el tudjon menni a nyomdába, hogy a bemutató utáni napon megjelenjen. Mostanra internetes oldalukról törölték saját cikküket, de a képek már önálló életet élnek. Így aztán most ti is megnézhetitek, milyen lesz a harmadik generációs Porsche Cayenne, amelynek hivatalos világpremierje augusztus 29-én 21:00 órakor lesz.

Kiszivárgott az új Porsche 1
Kiszivárgott az új Porsche 2

Kiszivárgott az új Porsche

Kiszivárgott az új Porsche

Kiszivárgott az új Porsche 14
Kiszivárgott az új Porsche 15
Kiszivárgott az új Porsche 16
Kiszivárgott az új Porsche 17
Kiszivárgott az új Porsche 18
Kiszivárgott az új Porsche 19
Kiszivárgott az új Porsche 20
Kiszivárgott az új Porsche 21
Kiszivárgott az új Porsche 22
Kiszivárgott az új Porsche 23
Kiszivárgott az új Porsche 24
Fotó megosztása:

Láthatóan a tervezők az újat vegyítették a meglévővel. Az ismerős sziluetthez a Macanról és a Panameráról már ismert jegyeket társítottak. A legfeltűnőbb változás persze a korábbinál keskenyebb hátsó lámpák alkalmazása, amelyeket a Panamerához hasonlóan összekötöttek. Összességében az autó sokkal könnyedebbnek, kisebbnek hat, sokban hasonlít a Macanhoz.

Kiszivárgott az új Porsche 25Az utastérben is hasonló elvek mentén dolgoztak a tervezők. Így aztán a Panamerában debütált hatalmas központi képernyő és a váltókar körüli, a gyújtás nélkül láthatatlan gombok is megjelentek. Természetesen továbbra is öt kör alkotja a műszerfalat, de az már digitális kivitelű.

Kiszivárgott az új Porsche 26Bár a motorkínálatra egyelőre várni kell, nem számítunk óriási újdonságra. Az alapmodellbe a többi modellből ismerős 3,0 literes hanthengeres turbós benzinmotor (330 LE) kerülhet. Ennek erősebb változata kerül a Cayenne S-be (kb 440 LE), de nem hiányoz majd a Turbo (550 LE) és Hybrid modellek sem. Bár mostanában rájár a rúd a dízelekre, azok vélhetően ugyanúgy a kínálat részei maradnak, V6-os ( kb 270 LE) és V8 ( kb. 370 LE) is választható majd.