A brit Autoexpress-nél hibáztak. Az autós lap online változatában közre adta az új Porsche Cayenne fotóit, amelyeket vélhetően azért kaptak meg a bemutató előtt, hogy magazinjuk el tudjon menni a nyomdába, hogy a bemutató utáni napon megjelenjen. Mostanra internetes oldalukról törölték saját cikküket, de a képek már önálló életet élnek. Így aztán most ti is megnézhetitek, milyen lesz a harmadik generációs Porsche Cayenne, amelynek hivatalos világpremierje augusztus 29-én 21:00 órakor lesz.

Láthatóan a tervezők az újat vegyítették a meglévővel. Az ismerős sziluetthez a Macanról és a Panameráról már ismert jegyeket társítottak. A legfeltűnőbb változás persze a korábbinál keskenyebb hátsó lámpák alkalmazása, amelyeket a Panamerához hasonlóan összekötöttek. Összességében az autó sokkal könnyedebbnek, kisebbnek hat, sokban hasonlít a Macanhoz.

Kiszivárgott az új Porsche 2Az utastérben is hasonló elvek mentén dolgoztak a tervezők. Így aztán a Panamerában debütált hatalmas központi képernyő és a váltókar körüli, a gyújtás nélkül láthatatlan gombok is megjelentek. Természetesen továbbra is öt kör alkotja a műszerfalat, de az már digitális kivitelű.

Kiszivárgott az új Porsche 3Bár a motorkínálatra egyelőre várni kell, nem számítunk óriási újdonságra. Az alapmodellbe a többi modellből ismerős 3,0 literes hanthengeres turbós benzinmotor (330 LE) kerülhet. Ennek erősebb változata kerül a Cayenne S-be (kb 440 LE), de nem hiányoz majd a Turbo (550 LE) és Hybrid modellek sem. Bár mostanában rájár a rúd a dízelekre, azok vélhetően ugyanúgy a kínálat részei maradnak, V6-os ( kb 270 LE) és V8 ( kb. 370 LE) is választható majd.